Expekt bonus Expekt tarjoukset Expekt mobiiliveto Expekt tulokset Expekt vedonlyönti

Expekt logoVuodesta 1999 toiminut Expekt tarjoaa tuhansia vedonlyöntikohteita ja hoitaa luonnollisesti myös olympialaiset kattavalla paketilla pelattavaa. Tarjolla on niin tavallista vedonlyöntiä kuin live-vetoja.

Expekt sopii hyvin jalkapalloveikkaajalle, sillä kohdevalikoimasta valtaosa on jalkapalloa. Erilaisia sarjoja tarjotaan valtavasti. Muuten lajivalikoima on selvästi kapeampi kuin esimerkiksi Unibetilla tai Betsafella. Olympiaveikkaajalle ja -vedonlyöjälle sivusto sopii mainiosti, sillä kohteita on todella paljon niin perinteisessä ennen tapahtumaa lyötävässä vedonlyönnissä kuin livevedonlyönnissä.

Myös Expekt on vahvasti sitä mieltä, että Suomi jää todennäköisesti alle kultamitaleitten.

Expekt asiakaspalvelu

Expekt vedotAsiakaspalvelu pelaa hyvin. Yhteyttä saa monella eri tavalla ja myös suomalaisille on oma suomenkielinen palvelu. Lisäksi sivuilla on tärkeimpiä asioita myös selitetty rautalankaversiona. Se tärkein, eli rahansiirrot pelitilille ja takaisin sujuvat hienosti, eli rahat siirtyvät nopeasti ja turvallisesti verkkopankkimaksulla (Euteller) ja kotiutukset ropisevat omalle pankkitilille nopeasti. Myös monet muut maksutavat kelpaavat, mutta verkkopankkihan on se paras.

Uudet pelaajat saavat Expektille 50 € riskittömän vedon. Talleta rahaa ja tee vähintään kymmenen euron suuruinen veto. Jos voitat, saat voittosi tavalliseen tapaan, mutta jos häviät, he palauttavat rahasi takaisin (korkeintaan 50 euroa). Tarkkaile myös muita aktiivisia kampanjoita, joissain voit voittaa jopa matkoja tai muita huikeita tarjouksia

Expektin taustaa

Expektin omistaa BetClic Everest Group, jonka muita brändejä ovat muun muassa BetClic-vedonlyönti ja Everest-pokeri. Koko ryhmällä on yli 12 miljoonaa asiakasta yli sadassa maassa, joten mistään pikkupuljusta ei ole kyse.

Pelilisenssi on luonnollisesti Maltalta, joten pelaaminen on turvallista ja verovapaata Lotteries and Gaming Authorityn siipien suojissa. Suomalaisen pelaajan ei tarvitse maksaa voitoistaan senttiäkään veroja.

Muut pelit

Expektillä on tarjota täysi kattaus pelejä. Nettikasino on NetEntin tuottama ja laadukas, nettipokeri taas pyörii Playtechin iPoker-pokeriverkossa.
3rings

BONUS: 50€ riskitön veto

Expekt bonus