Kesäolympialaisiin kuuluu olennaisena osana jalkapalloturnaus. Miesten turnaukseen osallistuu 16 maata ja naisten turnaukseen 12 maata, osallistujat on valittu karsintaturnausten perusteella. Olympiaturnaus ei luonnollisesti yllä MM-kisojen tasolle mutta se antaa osviittaa siitä mitkä maat ovat lajissa kaikkein voimakkaampia näiden välivuosina. Jalkapalloveikkaus tulee olemaan yksi kisojen suosituimpia kohteita. Rajoituksena miesten jalkapallossa on se, että joukkueessa saa maksimissaan olla kolme yli 23-vuotiasta pelaajaa. Nuoria tähtiä toki riittää ja ainakin Ruotsin Zlatan Ibrahimovic on ilmoitettu Ruotsin maajoukkueen pelaajistoon!

Olympialaisten jalkapalloveikkaus

JalkapalloveikkausJalkapallo on vedonlyönnin kuningaslajeja, joten olympialaisten turnauksen pelien veikkaaminen onnistuu millä tahansa vedonlyöntisaitilla. Kannattaa huomata, että useimmilla saiteilla jalkapallo löytyy Olympialaiset-otsikon alta, joillakin saiteilla olympialaisten futis löytyy Jalkapallo-otsikon alta. Joka tapauksessa, samasta jalkapalloveikkaus on kyseessä.

Millä tahansa vedonlyöntisaitilla on tarjolla runsas valikoima kohteita. Koko turnauksen ja yksittäisten lohkojen voittajista voi lyödä vetoa, samoin tietysti yksittäisistä otteluista. Jokaisesta ottelusta löytyy tietysti 1×2-vedon lisäksi sivuvetoja, yhteismaalivetoja, tulosvetoa, ensimmäistä maalia ja niin edelleen – kohteita on todella paljon.

Muistathan että olympiajalkapallo alkaa jo ennen avajaisia ja että voit lyödä ensimmäisistä otteluista jo nyt vetoa!

4. elokuuta pelataan seuraavat ottelut (Kertoimet Unibet)
19:00 Irak U23 – Tanska U23, 5.50 – 3.60 – 1.60
21:00 Honduras U23 – Algeria U23, 4.00 – 3.50 – 1.85
22:00 Brasilia U23 – Etelä-Afrikka U23, 1.35 – 4.75 – 7.50
22:00 Fiji U23 – Etelä-Korea U23, 26.00 – 12.00 – 1.05

Tsekkaa kaikki Olympiajalkapallon ottelut ja kertoimet ja lyö matseista vetoa ennakkoon tai live-vedonlyönnissä!

Miesten olympiaturnaus

Miesten turnaukseen osallistuvat isäntämaa Brasilian lisäksi A-lohkossa Etelä-Afrikka, Irak ja Tanska. B-lohkossa pelaavat Ruotsi, Kolumbia, Nigeria ja Japani. C-lohkossa Fiji, Etelä-Korea, Meksiko ja Saksa. D-kohkossa pelaavat puolestaan Honduras, Algeria, Portugal ja Argentiina. Unibet pitää Brasiliaa ja Espanjaa vahvimpina voittajaehdokkaina. Toki EURO 2016 kisoissa menestyneet Saksa, Portugal ja Copa American kakkonen Argentiina ovat kovia. Pitää kuitenkin muistaa että samat pelaajat eivät tule olympiaturnauksessa pelaamaan.

Olympiakisojen erikoisuus on pelaajien ikä: FIFAn määräyksen vuoksi turnauksessa saavat pelata ainoastaan 23-vuotiaat tai sitä nuoremmat pelaajat. Lisäksi jokaisessa joukkueessa saa olla kolme yli-ikäistä vahvistusta.

Miesten olympiajalkapallo kertoimet

Ennen turnausta isäntämaa Brasiliaa pidetään vahvimpana ehdokkaana voittamaan turnauksen. Unibet tarjoaa kertoimen 2.50 voitosta ja mitalisijasta 1.35. Ykköstähti Neymar Jr. tulee varmasti tekemään kaikkensa että Brasilia pyyhkii viime MM-finaalin pettymyksen pois mielestä. Mitalihaastajia on Argentiina (6.00) ja Saksa (7.00), sekä tuore Euroopan Mestari Portugali (10.00) sekä Meksiko ja Kolumbia kertoimella 15.00.

Naisten olympiaturnaus

Naisten jalkapallo olympialaisissaNaisten turnauksessa pelaavat isäntämaan Brasilian lisäksi samassa lohkossa (E-lohko) Kiina, Ruotsi ja Etelä-Afrikka. F-lohkossa puolestaan on Kanadan, Australian, Zimbabwen ja Saksan kohtaamisia luvassa. G-lohkossa pelaavat USA, Uusi-Seelanti, Ranska ja Kolumbia. Unibet arvelee voittajaksi Yhdysvaltoja tai Brasiliaa.

Naisten joukkueilla ei ole miesten kaltaisia ikärajoituksia, vaan joukkueet ovat tavallisia maajoukkueita.

Naisten olympiajalkapallo kertoimet

Kertoimien perusteella naisten olympiajalkapallo tulee olemaan todella tiukka vääntö neljän suosikkijoukkueen kesken. USA (Unibet kerroin 2.60), Saksa (3.50), Ranska (5.50) ja Brasilia (7.50) miehittänevät ykkössijat ilman isompia kommelluksia. Kanadan ja Ruotsin mitalikerroin 3.25 on sekin aika pieni.

Pelipaikat

Ottelut pelataan viidellä eri stadionilla: Estadio do Maracana (Rio de Janeiro), Estadio Nacional Mane Garrincha (Brasilia), Estadio Mineirao (Belo Horizonte), Arena Fonte Nova (Salvador), Arena de Sao Paulo (Sao Paolo) Pelit alkavat 3. elokuuta 2016 ja finaalipelit pelataan 19.8.2016