Käsipallo teki ensiesiintymisensä Berliinissa 1936, mutta varsinaisesti laji on kuulunut kesäolympialaisten miesten lajivalikoimiin vasta Münchenistä 1972 lähtien ja naisten Montréalista 1976 lähtien. Miesten ja naisten sarjoissa pelaa 12 joukkuetta. Rio 2016 olympiakisojen käsipallopelit pelataan Future Arenalla Barra Olympic Parkissa.

Laji ei ehkä ole Suomessa niin supersuosittu kuin esimerkiksi Keski-Euroopassa ja Ruotsissa, siitä kertoo Suomen joukkueen uupuminen olympialaisista. Vedonlyöntilajina käsipallo on kuitenkin äärimmäisen mielenkiintoinen ja laji tarjoaa mahtavan määrän pelattavaa. Suosittuja ovat myös erilaiset tasoitusvedot, joiden avulla voit lyödä vetoa pelistä ja voittaa mikäli ottelun maaliero on oman vetosi osalta sopiva. Kannttaa kokeilla!

Olympialaisten käsipalloveikkaus

Olympia käsipalloLaji on sen verran suosittu, että se on hyvin edustettuna eri vedonvälittäjien kohdelistoilla. Tarjolla on niin yksittäisiä pelejä kuin erilaisia mitalivetoja. Luonnollisesti peleistä pääsee lyömään live-vetoja, näillä vedoilla saa tylsempäänkin otteluun lisää jännitystä. No, eipä käsipallopelit ikinä tylsiä olekaan.

Kattavia valikoimia ei kuitenkaan löydy jokaiselta saitilta, vaan osa tyytyy pelkästään mitaliveikkaukseen ja yksittäisiin otteluihin. Unibet tarjoaa erinomaisen valikoiman käsipallokohteita ja olympialaisten käsipalloveikkaus on tämän lajin tämän vuoden ehdottomasti yksi kohokohta. Olympiamitali on arvostettu asia myös käsipallossa, joten mitä todennäköisimmin tulemme näkemään varsin laadukkaan käsipalloturnauksen ja kattavasti vedonlyöntikohteita.

Miesten ja naisten käsipallo

Rio 2016 olympialaisten käsipalloturnaukset elataan 6.-21.8.2016. Miesten turnauksessa pelataan kahdessa eri lohkossa, A-lohkossa pelaavat Ranska, Tanska, Kroatia, Tunisia, Qatar ja Argentiina, B-lohkossa pelaavat isäntämaa Brasilian lisäksi Puola, Slovenia, Ruotsi, Saksa ja Egypti.

Lohkopelien jälkeen pelataan pudotuspelit, joihin pääsee neljä lohkon parasta joukkuetta. Tästä eteenpäin vain voittaja jatkaa turnauksessa eteenpäin ja viimeisenä päivänä pelataan finaaliottelun lisäksi pronssiottelu, jossa kohtaavat välieräpelien häviäjät. Parhaat kertoimet käsipallon miesten mestaruuteen ja kaikkiin otteluihin löydät Unibetin vedonlyöntilistoilta. Miesten turnauksen isoimpia voittajasuosikkeja on kertoimien mukaan Ranska, Tanska ja Kroatia. Olisiko tässä jopa mitalikolmikko?

Kertoimet Unibetillä ovat Ranska 2.20, Tanska 4.25, Kroatia 6.50, mutta tätä kolmikkoa vaanii Saksa 7.00, Puola, Ruotsi ja Slovenia 16.00 kertoimellaan.

Naisten turnauksessa pelaavat A-lohkossa Norja, Romania, Montenegro, Brasilia, Espanja ja Angola. B-lohkossa toisistaan mittaa ottavat Hollanti, Venäjä, Ruotsi, Ranska, Argentiina ja Etelä-Korea. Tarkista suosikit naisten käsipalloturnaukseen ja Unibetin kertoimet! Betsaa kisojen suosikkia tai laita rahat kisojen mustalle hevoselle isommalla kertoimella.