Vuosien varrella monet lajit on otettu mukaan Olympialaisiin, niin kuin on monesta luovuttu. Tänä vuonna listoille on otettu uusina lajeina Golf ja Rugby. Yhteensä kilpaillaan kaikkiaan 28 urheilumuodossa. Tämä tietää sitä että Rio 2016 olympialaisissa vedonlyöntikohteita riittää todella paljon.

Jalkapallo veikkaus

Olympialaisten lajitKuningas jalkapallo ei ole olympialaisten seuratuin laji, eivätkä joukkueiden kokoonpanot ole samat kuin MM- ja EM-kisoissa. Tämän vuoksi asetelma yllätysmomentille ja yli -ja alikertoimien mahdollisuuteen on suuri. Parasta seurata ammattilaisten vihjeitä, jotta pystyt paremmin arvioimaan kilpailevien joukkueiden mahdollisuuksia. Vedonlyönti kisojen jalkapallo-otteluista on helppoa, sillä jokaisella vedonlyöntisivustolla on runsaasti kohteita jalkapallosta.
Lue lisää »

Koripallo veikkaus

Olympia koripalloOlympiakoripallossa kultamitaliveikkaus on tylsä vaihtoehto USA:n ylivoimasta johtuen, mutta jännitystä kannattaa hakea yksittäisistä otteluista. Miesten ja naisten koripallo löytyy lähes jokaisen vedonlyöntitoimiston valikoimasta, ja hyviä kertoimia kannattaa metsästää yksittäisistä otteluista. Kannattaa muistaa myös erilaiset tasoitusvedot, sillä niiden avulla voit saada mainioita kertoimia pelattavaksi.

Lue lisää »

Tennis veikkaus

Olympia tennisOlympiatenniksessä niin naisten kuin miestenkin kaksinpelissä varmaa voittajaa on mahdoton nimetä, vaikka suosikkeja mukana onkin. Mukana on monet suosikkipelaajat jotka ovat menestyneet tämän kauden isoimmissa tennisturnauksissa, joten tenniksen olympiakulta on myös erittäin arvostettu saavutus.

Muutaman veikkaustoimiston listoilta löytyvät nelinpelit eri variaatioineen tuovat lisäjännitystä veikkauskohteiden tarjontakilpaan, jossa kultamitalin korjaa meille suomalaisille tuttu Unibet. Myös sekanelinpelistä löytyy mielenkiintoista veikattavaa. Muista tenniksen kohdalta myös live-vedonlyönti, joka tarjoaa hurjasti erilaista pelattavaa.

Lue lisää »

Lentopallo veikkaus

Olympia lentopalloLentopallo on olympialaisten suosituimpia veikattavia pelejä. Siinä otellaan nykyisin myös rantalentopalloturnaus, mikä tarjoaa lajista kiinnostuneille muutakin kuin silmän iloa. Osanottajamaista Brasilia lasketaan voittajakandidaatiksi sekä beach volleyssä että perinteisessä lentiksessä. Parhaat kertoimet näihinkin kohteisiin löytyy eri vedonlyöntitoimistoilta. Luonnollisesti voit betsata lohkovoittajaa ja koko kisojen voittajaa, samoin kuin voit lyödä vetoa eri otteluiden voittajista.

Lue lisää »

Vesipallo veikkaus

Olympia vesipalloMeidät suomalaiset saattaa yllättää tieto, että vesipallo on muutakin kuin vain Paavo Lipposen harrastus. Lajina se on ollut mukana jo Pariisin 1900 kisoista alkaen, ja veikkaustoimistojen kertoimien mukaan vahvimmat mitaliehdokkaat löytyvät Itä-Euroopasta. Vesipallosta löytyy paljon vedonlyöntikohteita, suomalaisittain ottaen varsin paljon moneen muuhun lajiin verrattuna.

Lue lisää »

Hävinneet lajit

Tänä vuonna ei kisailla amerikkalaisen pesäpallon mitaleista, eikä softballinkaan, mikä varmasti syö jenkkejä. Heillähän juuri olisi ollut lyömätön ylivoima voittamaan näissä lajeissa. Vuosien varrella erityisempiä pelejä joilla oli lyhyt historia Olympialaisissa ovat haavipallo (paremmin tunnettu nimellä lacrosse), jeu de paume ,jääkiekko, kriketti, kroketti, moottoriveneily, pelota, racquets (squashin sukulaispeli), ja taitoluistelu.

Uudet lajit

Tänä vuonna kisaillaan uusina lajeina Golfissa ja Rugby sevenissä, ja viime vuosina on saatu muutama nuorehko laji kisalistalle. BMX-pyöräilystä kisailtiin vuonna 2008, ja taekwondo lisättiin kisalajiksi vuonna 2000.

Tuleviin Tokion 2020 olympialaisiin ennen Rion 2016 kisoja ovat uusina lajeina ehdolla rullalautailu, lainelautailu, kiipeily, karate ja baseball tai softball. Olisikohan Suomen pesismiehillä mahdollisuus pärjätä tässä viimeisimmässä lajissa?