Betsson vedonlyöntiRion olympialaiset tulevat olemaan kaikkien aikojen suurimmat olympialaiset niin itse urheilutapahtumien kuin vedonlyönnin kannalta. Lajeja ja urheilijoita on valtava määrä ja edellisistä olympialaisista on kulunut jo kaksi vuotta. Siinä ajassa vedonlyöntitoiminnot ovat kehittyneet hurjaa vauhtia ja mobiili vedonlyönti olympialaisista tulee nousemaan taatusti uusiin ennätyslukemiin.

Ilmaiset urheilulähetykset – lyö livevetoa

Rion olympialaiset näkyvät YLE:n maksuttomilla kanavilla ja se on yksi asia miksi kisat kiinnostavat niin monia. Usea muu urheilulaji on jo maksukanavilla, mutta olympialaiset näkyvät kaikelle kansalle, YLE:n kanavilla ja YLEn omassa nettistream palvelussa eli Areenassa. Monia kiinnostaa myös vedonlyönti ja kaikista Rion olympialaisten lajeista voi ainakin mitalistien kohdalta lyödä vetoa. Aikaero Brasiliaan ja Rion olympialaisiin on kuusi tuntia, joten iltavirkuile ja yökyöpeleille riittää katsottavaa ja kohteita vedonlyöntiin niin perinteisen vedonlyönnin kuin livevedon puolella. Ja parhaiten pääset mukaan jännitykseen vaikkapa kesken kisan, kun lyöt vetoa esimerkiksi olympialaisten jalkapallosta tai vaikkapa olympiatenniksen kiihkeistä vaiheista.

Rion olympialaisten televisiointi tuo kisat kotisohville ja pelaajien kännyköihin streamien avulla. Kannattaa laittaa omat vedonlyöntisysteemit ja pelitilit kuntoon ennen elokuussa 2016 käytäviä Rion olympialaisia, jotta kaikki olisi sitten valmiita kun kisat alkavat.

Vedonlyönti monelta eri kantilta

Ennen Rion olympialaisia pelaaja voi lyödä jo vetoa siitä isosta puheenaiheesta, eli Suomen mitaleista. Voit lyödä vetoa siitä montako kultamitalia Suomi saa Rion olympialaisista 2016 tai mikä mahtaa olla maamme mitalisaldo. Voit myös arvuutella monen muun mitalisaldoja ja pääset veikkaamaan myös kokonaiskisan voittajaa, joka ennakko-odotuksissa taitaa olla urheilun mahtimaa USA. Mutta mikä mahtaakaan olla voittaja jos haetaan mitalien määrää suhteutettuna asukasmäärään? Siinäpä pähkinää purtavaksi.

unibet-iconUnibetillä on jo reilut kolme kuukautta ennen kisoja n. 400 kohdetta Rion olympialaisista. Kohdemäärä tulee lisääntymään mitä lähemmäksi kisoja päästään ja kun tähän vielä lisätään lajikohtaiset live-vedonlyönnin kohteet, saadaan näistä kisoista aikaiseksi hurja määrä vedonlyöntikohteita. Ja tämä tietenkin kaikilla suurimmilla ja vähän pienemmillä vedonlyöntitoimistoilla. Muistathan vertailla mahdollisuuksien mukaan kohteiden kertoimia, niillä se raha tehdään!

Lyö vetoa olympialaisista ja ole voittaja!

Nyt jo kannattaa tutustua tarjontaan ja lyödä vetoa olympialaisista parhaalla mahdollisilla kertoimilla! Kertoimet muuttuvat vielä ennen kisoja ja jonkun ennakkosuosikin loukkaantuminen saattaa laskea ratkaisevasti muiden kertoimia. Nyt on hyvä aika katsastaa nämä kohteet joten jos uskot esimerkiksi että joku muu kuin Iso-Britannian Mo Farah voittaa 10 000 metrin juoksun, voit lyödä siitä vetoa vähintään kertoimella 4.50. Jos Farah sattuisi loukkaantumaan, muiden kertoimet tippuvat heti oleellisesti.

Miesten keihäänheitossa Tero Pitkämäelle povataan kertoimien perusteella hopeamitalia, sillä voittokerroin Unibetillä on 4.50 ja edellä on vain Julius Yego (2.15), Pitkämäen kerroin palkintopallille on 1.75. Luotatko kuitenkin enemmän Antti Ruuskaseen (voittokerroin 12.50 ja kolmen parhaan joukkoon 3.25) joka sentään pääsi Euroopan mestaruuskisojen finaaliin? Vai viekö kullan hirmuheitot heittänyt saksalainen? Nyt on oiva aika laittaa betsit sisään.

Mikko Ilosen golf-olympiakullasta saa tällä hetkellä kertoimen 351.00 ja Roope Kakon kerroin on 501.00. Tuuli Petäjä-Sirenin mitalikerroin on 4.00 Rio 2016 – Purjehdus RS X – Naiset sarjassa. Tässä muutamia mitalitoivoja Rion 2016 olympialaisiin suomalaisittain.