Unibet bonus Unibet mobiili Unibet live-veto Unibet sovellukset Unibet kohteet

Unibet logoNetin vedonvälittäjistä tunnetuin lienee Unibet, kiitos ahkeran mainostamisen. Unibetin mainoksilta on vaikea välttyä. Eipä siinä mitään – Unibet onkin kertakaikkisen erinomainen paikka lyödä vetoa ja uusi nettivedonlyöjä tekee pahan virheen, jos jättää avaamatta tilin Unibetille. Luonnollisesti olympialaiset ovat Unibetilla vahvasti edustettuna ja se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan omaan vedonlyöntipalettiin olympialaisia varten.

Unibetin pelivalikoima noin ylipäätään on fantastinen ja etenkin livevedonlyönnissä se on ehdoton ykkönen. Sivusto tarjoaa myös mukavasti suoria nettilähetyksiä eli live-streameja otteluista.

Sivusto ei usko suomalaisten menestykseen erityisemmin. Unibetin veikkaus on, että Suomi jää ilman kultamitaleita. Yhteensä se arvelee Suomen keräävän 2-3 mitalia. On hyvä sauma tienata, jos veikkaat, että Suomi venyy vaikkapa seitsemään mitaliin. Unibet taitaa olla valitettavasti varsin hyvin käryllä Suomen tilanteesta, sillä ei siellä joukkueessa ainakaan liikaa niitä mitalitoivoja ole.

Unibet asiakaspalvelu

Sivusto on palvellut suomalaisia pelaajia pitkään ja kokemusta riittää, saitin suomalainen asiakaspalvelu on aivan mestariluokkaa. Eikä sitä edes tarvita, Unibetin kanssa on erittäin harvoin mitään ongelmia.

Talletukset Unibetille hoituvat näppärästi suoraan omasta verkkopankista aivan tavallisella verkkopankkimaksulla ja ensimmäiseen talletukseen saat 100 euron starttibonuksen.

Unibetin taustaa

Unibet veikkausVuonna 1997 perustetun Unibetin taustalla on samanniminen pörssiyhtiö, jonka osakkeita voi ostaa kuka tahansa. Haluatko pelata omistamallasi saitilla? Käy Nordnetillä ostamassa muutama Unibetin osake, niin jo onnistuu.

Koska vedonlyöntisivu on Tukholman pörssissä listattu yhtiö, sen toimintaa koskevat kaikki pörssiyhtiöitä normaalistikin koskevat rajoitukset ja säännöt. Siksi se on pelaajalle luotettava ja turvallinen peliyhtiö. Sen pelilisenssi on Maltalla, kuten lähes kaikkien asiallisten rahapelisaittien, ja tämän johdosta Unibetilta saatavat voitot ovat verovapaita.

Muut pelit

Unibet tarjoaa vedonlyönnin lisäksi todella hyvän netticasinon, josta löydät runsaasti pelattavaa, muun muassa upeita miljoonapotteja tarjoavia hedelmäpelejä. Lisäksi tarjolla on nettiarpoja, bingoa ja Microgamingin verkossa toimiva nettipokeri.
4 tähteä

BONUS: 100% bonus 100€ asti

Unibet bonus