Vesipallo on vauhdikas uima-altaassa pelattava pallopeli. Se on klassinen olympialaji, sillä se oli mukana ensimmäistä kertaa jo Pariisissa vuonna 1900 käydyissä toisissa olympialaisissa. Naisten vesipalloa nähtiin vasta paljon myöhemmin, sillä se tuli olympialaisten ohjelmaan vasta vuonna 2000 eli 100 vuotta myöhemmin. Miesten turnaukseen osallistuu Riossa 12 maata, naisten turnaukseen vain 8. Rio 2016 olympialaisten vesipallon ottelut tullaan pelaamaan Maria Lenk Aquatic Centerissä 6.-20.8.2016 ja ottelut tarjoavat mitä mielenkiintoisimpia vedonlyöntikohteita.

Olympialaisten vesipalloveikkaus

Vesipallo olympialaisetSe ei ole aivan suosituimpia lajeja, mutta peruskohteet eli yksittäiset ottelut ja mitaliveto siihenkin löytyy lähes jokaiselta vedonvälittäjältä. Suurempaa kohdevalikoimaa joutuukin sitten jo vähän penkomaan.

Otteluihin löytyy kuitenkin jopa livevedonlyöntiä, joten fanaattisimmille vesipallon seuraajille on heillekin varsin mukavasti tarjolla erilaisia betsikohteita. Valikoima hieman vaihtelee vedonlyöntitoimistoittain, joten kannattaa etsiä se itselle paras sivusto hyvissä ajoin ennen kisoja. Vesipallosta voi lyödä vetoa monella eri sivustolla joten se kertoimien vertailu kannattaa tehdä huolella ennen vetopäätöksen tekemistä.

Suomessa vesipalloa on pelattu viime vuosisadan alusta asti mutta se ei ole noussut yhtä yleiseen suosioon kun esim. Keski-Euroopassa.

Hyvä valinta vesipallon pelaamiseen on Betsafe, joka tarjoaa kaikista runsaimmat valikoimat kohteita vesipallopeleihin. Tsekkaa mitä kaikkea on tarjolla ja lyö vetoa vaikkapa olympialaisten kultamitalistista tai vaikkapa lohkovoittajasta. Voit lyödä myös vetoja naisten ja miesten vesipallon mitalisteista.

Miesten vesipallo

Miesten vesipalloon osallistuvat isäntämaa Brasilia, Serbia, Kreikka, Australia, Japani ja Unkari A-lohkossa, B-lohkossa toisistaan mittaa ottavat USA, Espanja, Ranska, Montenegro, Italia ja Kroatia. Unibetin kertoimien mukaan ylivoimainen olympiakultamitali ehdokas on Serbia, jonka voittokerroin on vain 1.55 ja mitalikerroinkin vaan 1.05. Kertoimien mukaan suurimmat haastajat ovat Kroatia (6.00), Unkari (7.00) ja Montenegro (8.00).

Naisten vesipallo

Naisten vesipallossa otellaan myös kahdessa eri lohkossa. A-lohkossa pelaavat isäntämaa Brasilia, Italia, Venäjä ja Australia. B-lohkossa Espanja, Kiina, Unkari ja USA. Kertoimet kertovat naisten suosikin ja se on USA. Voittokerroin Unibetillä on 1.65 kun se seuraavalla eli Australialla on 3.80. Hyvän vastuksen tulee antamaan myös Espanja (5.50), Italia (6.50) ja Unkari (7.50).